Варен бял боб, 540 г
23.07.2019
Леща сварена Pescado, 540 г
23.07.2019
Show all

Нахут сварен Pescado, 540 г

2.10 лв.

Нахут, вода, сол, антиоксидант (Е-385). Натриев метабисулфит (Е-223). Съдържа сулфити.