Салата от варен бял боб, овкусена с риба тон
Буркан варен бял боб
Риба тон от консерва или Риба тон от стъклен буркан с марката Pescado


Рецепта за салата от варен бял боб и риба тон
1 изцеден от водата буркан бял боб Pescado риба тон, 1 или 2 консерви от 80 г, ако искате по-силно овкусяване 1 глава червен лук 1/2 връзка магданоз сол на вкус
За да получите вкусна бобена салата трябва да започнете с избора на вкусен и качествен бял боб. Вареният боб на Pescado е произведен в Испания и е идеален за приготвяне на салати. Отцеждате добре зърната в буркана. Нарязвате ситно червения лук. Измивате и нарязвате на ситно и магданоза.В голяма купа изсипвате боба, добавяте лука, магданоза и рибата тон, като използвате слънчогледовото олио за сос.Добавяте около ½ чаена лъжица сол и разбърквате добре. Салатата е готова, но за да се овкуси по-добре, може да я оставите за час-два в храдилника. За почитателите на качественото слънчогледово олио, овкусете салатата с риба тон от консерва. Ако предпочитате зехтин, изберете риба тон от стъклен буркан. Салатата е подходяща както за обедно меню, така и като гарнитура за вечеря или за следобедно хапване.